woensdag 10 februari 2016

Nieuwe ZUSSS collectie, voorjaar 2016




basic, stoer en een tikkeltje eigenwijs


ZUSSS, een lifestyle merk wat we met veel plezier verkopen in onze winkel. Begin januari mochten we op de beurs al een kijkje nemen bij de nieuwe collectie en deze is intussen flink uitgebreid! Van kussens (waar het bij dit merk allemaal mee begon) tot aan een eigen keukenlijn. Daartussen zit een enorme keuze aan tassen, portemonnees, kettingen, armbanden tot aan een heerlijke bamboe-verzorgingslijn. Best lastig om dan nog een keuze uit te maken welke producten bij de winkel passen ;) of zeg maar liever 'in' de winkel passen. Want ondertussen is de collectie woon- en lifestyleartikelen aan de Ring behoorlijk uitgebreid.

Het eerste (kleine) gedeelte van de nieuwe Zusss collectie is al binnen, zoals de grof gebreide vesten, ansichtkaarten met leuke teksten, zeep én de nieuwe strandlakens. Binnenkort verwachten we het tweede gedeelte met onder andere deze Zusss dekbedhoezen!


Slapen onder een echt Zusss dekbed: 'Sssttt ik lig te slapen'



De keukenlijn is ook helemaal vernieuwd. De handdoeken zijn gemaakt van katoen, de theedoeken en schorten bestaan voor een groot deel uit linnen. Beide zijn leverbaar in een ruitpatroon of met een eucalyptus blad. Het keukenschort is helemaal in stijl leverbaar met hetzelfde patroon. 






Een heel nieuw item in de tassen-collectie is deze stoere rugtas. Helemaal terug van weggeweest! Leverbaar in twee verschillende kleuren, taupe en poedergrijs. Lekker veel ruimte, in het grote vak zit zelfs nog een extra vakje, afsluitbaar met een rits. Voorop twee extra zakjes die sluiten met een gesp. Stoer toch... 





Naast de grote ZUSSS collectie is daar ook het kleine ZUSSSie 


        

Een collectie met de leukste spulletjes voor de kleintjes. Ook in deze collectie heel veel nieuwe 
items zoals deze katoenen zwem-gymtasjes met bijpassend portemonneetje, hoe leuk!



              



Ook in de ZUSSSie serie is de stoere rugtas leverbaar in dezelfde kleuren: taupe en poedergrijs.
                  


Al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie? ;) Neem regelmatig even een kijkje op onze website en volg je ons als op Facebook? Ook daar posten we regelmatig de nieuwe collectie. Voor meer informatie over de winkelopeningstijden, Zusss of andere producten/merken linken we je graag even door naar de webwinkel: www.countryathome.nl of misschien vind je het leuk om eens langs te komen in de winkel. Welkom!

Country@Home
Ring 119 
3247BN
DIRKSLAND
info@countryathome.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten